http://medischcontact.artsennet.nl/Tijdschriftartikel/103791/Nut-griepprik-niet-aangetoond.htm

Bent u iemand die tot een risicogroep behoort dan zal binnenkort de oproep voor de griepprik weer op de mat vallen. Wilt u zich weren tegen de griep maar twijfelt u of de griepprik voor u de juiste manier is dan kunt u ook kiezen een weerstandsverbetering van binnen uit d.m.v. homeopathie.

Homeopathische behandeling
na een uitgebreide anamnese zal de homeopaat kijken welke relatie er gelegd kan worden naar de oorzaak van de verminderde weerstand en de terugkerende klachten. Er wordt gezocht naar een persoonlijk homeopathisch middel. Hierdoor kan bij terugkerende klachten een herhaling van belastende medicijnen of anti-biotoca kuren voorkomen worden.

De behandeling is zinvol voor zowel volwassenen maar ook (juist) voor kinderen met verminderde weerstand.

Ook bij acute infecties is een goed gekozen homeopathisch middel vaak snel in staat om genezing te brengen. Bij patiënten die te maken hebben met steeds terugkerende infecties is een homeopathisch constitutiemiddel nodig, een natuurlijk geneesmiddel dat niet alleen past bij de klachten maar ook bij de kenmerken van de patiënt.

De homeopathische behandeling en de medicijnen worden vanuit de aanvullende ziektekosten meestal verzekering vergoed, raadpleeg hiervoor uw polis. 

Met vriendelijke groet,

Caroline Luttik, klassiek homeopaat,